2%

 

 

Spune 2% pentru DaAfaceri! Susține Antreprenoriatul!

 

2% este procentul pe care orice contribuabil, persoană fizică  îl direcţionează anual unei organizaţii non-guvernamentale (asociaţie, fundaţie, etc).  Asta înseamnă că acei bani în loc să ajungă la bugetul de stat, vor ajunge în conturile unor organizaţii non-profit.

Dacă alegeţi să redirectionaţi 2% către Asociaţia DaAfaceri nu doar contibuiţi la implementarea proiectelor noastre, dar ajutaţi şi  la dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor.

 

Spune 2% pentru Asociaţia Studenţească DaAfaceri  pentru că:

  • DaAfaceri crede în talentul fiecărui student,  încurajandu-i pe aceştia să devină antreprenori în conformitate cu domeniile lor de interes.
  • Noi, DaAfaceriştii, susţinem educaţia informală organizând şi promovând proiecte dedicate studenţilor, astfel încât acestora să le fie uşor să găsească,  în funcţie de domeniul în care vor să se dezvolte, modele de profesionalism şi inspiraţie motivaţională.
  • Credem în puterea de a schimba lucrurile prin voinţă şi implicare, credem în dezvoltare prin învăţare!

Fondurile obţinute în cadrul acestei campanii vor ajuta la continuarea realizării proiectelor noastre, astfel încât mai mulţi tineri vor fi orientaţi către spiritul antreprenorial!

 Redirecţionarea se poate face până la data de 25 mai 2013 prin completarea şi transmiterea  documentului corespunzător.

Dacă ai venituri doar din salarii descarcă formularul 230 de AICI

Dacă ai venituri din alte surse descarcă formularul 200 de AICI

Formularul se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. Depuneţi formularul direct sau trimiteţi-l prin poştă cu scrisoare recomandată la Administraţia Finanţelor Publice de care apartineţi până pe 25 mai.

 

Datele de completare a declaraţiilor:

 

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Studenteasca DaAfaceri

Cod de identificare fiscal (CIF): 15475997

Cont bancar (IBAN): RO05BRDE445SV05217684450 deschis la BRD sucursala ASE

 

CLICK aici pentru mai multe detalii despre 2%