postat de daafaceri pe October 5, 2012 la 3:06 pm| fara comentarii

Asociatia DaAfaceri da startul recrutarilor de studenti entuziasti si cu initiativa! Completeaza formularul de inscriere pana pe 17 octombrie si poti face parte din echipa daafaceristilor! Nu mai sta pe ganduri, ia initiativa!

Vrei sa fii tu cel care e in spatele unor proiecte precum EventAcademy sau Business Intro? Vrei sa te dezvolti in domenii precum HR, IM, Cercetari de Marketing, PR, Creatie sau Vanzari? Sau mai degraba te atrage perspectiva relatiilor internationale in cadrul JADE, a doua cea mai mare retea de studenti din Europa? Daca esti dinamic, cu initiativa si dornic de a invata lucruri noi, locul tau este in DaAfaceri. Ce primesti in schimb? Un mediu de invatare predominat de conceptul de “learning by doing”, alaturi de o comunitate de oameni dornici sa fie alaturi de tine in dezvoltarea personala si profesionala.

Vino sa faci parte dintr-o organziatie care cultiva spiritul antreprenorial, alaturi de care iti va fi mai usor sa gasesti drumul de la talent la succes!

Completeaza formularul de recrutare pana pe 24 octombrie, ora 23:59, si pregateste-te pentru un interviu in care vei descoperi impreuna cu DaAfaceri ce ti se potriveste si cum vei petrece urmatorul an de studentie!

Gasesti formularul de aplicare AICI

Parteneri: JADE Romania, ASE

Parteneri media: ambition.ro, startups.ro, hipo.ro, bizcamp.ro, ejobs.ro, scoalaadc.ro, bsu.ro, lumebuna.ro, hyperstreet.ro, evenimentestudentesti.ro, regielive.ro, dordeduca.ro, studentie.ro.

Lasa un comentariu