postat de daafaceri pe April 11, 2013 la 8:33 am| fara comentarii

 

BUZZ!Camp și-a desfășurat deja forțele în Timșoara, iar mâine ne întâlnim cu tinerii din Iași. Pentru București avem foarte multe surprize așa că înscrie-te și ai șansa să fii printre cei 300 de participanți la eveniment și să ai acces la informațiile care îți pot schimba viața!

 

Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din București, vei avea ocazia să interacționezi cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top.

 

Indiferent de domeniul în care studiezi, locul tău este la BUZZ!Camp. Pentru pasionații de IT și tehnologie recomandăm workshop-ul Raiffeisen Bank care caută tineri pasionați de calculatoare. De asemenea, cunoscătorilor de Java, Java Script și C++ le-am pregătit fotolii de consiliere unde partenerii noștri de la APT îi așteaptă cu job-uri în domeniu.

 

Dacă visezi la o carieră într-o multinațională, ai de unde alege: Accenture, Genpact, HP, Wrigley, P&G sau PwC așteaptă să te cunoască și de ce nu, să te coopteze în echipa lor. Ursus Breweries așteaptă la workshop studenți la management și marketing, iar Carpatcement vrea să regăsească printre înscriși studenți la automatică, mecanică sau geologie.

 

BUZZ!Camp te premiază cu o tabletă Prestigio MultiPad7. Convinge-ți 5 prieteni să vin la eveniment și trimite-ne lista cu numele lor la adresa mailto:buzzcampevent@gmail.com. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site și să participați la BUZZ!Camp în săptămâna 15-19 aprilie.

 

Eveniment realizat în parteneriat cu: BRD, Genpact, Wrigley, Raiffeisen Bank, PricewaterhouseCooper, P&G, APT Group, Ursus Breweries, Accenture, HP, CCC, Stefanini, Carpatcement,  Mercedes-Benz, Staropramen, Dwyn, Avon.

Și cu sprijinul partenerilor media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile și Nopți, Ziare.com, Știriong.ro, Înoraș.ro, Studentdinprovincie.ro, Regielive, TV City.

Dacă ai întrebări ne poți contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagină noastră de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro).

 

  ***

Inspire Business este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Business este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

 

Lasa un comentariu