postat de daafaceri pe April 8, 2013 la 8:56 pm| fara comentarii

 

Pe 12 si 13 aprilie 2013, te intalnesti la Sala Palatului din Bucuresti cu peste 90 de companii care ofera 3200 de joburi, programe de trainee si internship-uri in cele mai dinamice domenii ale momentului:

 

IT (38% dintre companii)

FMCG (14% dintre companii)

Audit & Consultanta (12% dintre companii)

Inginerie (12% dintre companii)

BPO (10% dintre companii)

Financiar-bancar (5% dintre companii)

Altele (9% dintre companii)

 

Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor, absolventilor si profesionistilor cu experienta care sunt in cautarea unui job.

 

Iata 3 dintre motivele pentru a-ti pune in calendar participarea la Angajatori de TOP pe 12-13 aprilie 2013:

 

Internship-uri si programe de trainee

Nu rata programele de internship si management trainee ce vor fi lansate de multe dintre companii in exclusivitate in cadrul targului Angajatori de TOP! Bitdefender, BRD – Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC, DB Schenker, Endava, Ernst&Young, Freescale Semiconductor, Genpact, Intel, JTI Romania, L’Oreal Romania, McDonald’s Romania, Microsoft Romania, Misys, PepsiCo, ProCredit Bank, Procter&Gamble, Renault Romania, Romtelecom, TeamNet International, Unilever sunt numai cativa dintre angajatorii care au deschise astfel de pozitii.

 

Conferinte si seminarii

Pe langa interactiunea cu angajatorii la stand, in urma careia poti obtine invitatii pentru interviuri ulterioare, te invitam sa afli mai multe despre planurile de recrutare ale companiilor participand la seminariile de cariera sustinute de angajatori.

 

Vineri, 12 aprilie, afli de la BRD – Groupe Societe Generale si Nestle “What it takes to be a Top Talent” si poti participa la workshop-uri de cariera, printre care:

•             Orange – Gamify your career

•             KPMG – Why an Internship?

•             IBM – The Blue Internship Experience

•             Dezvoltarea carierei la McDonald’s

•             Romtelecom – Best place to grow and perform

 

Sambata, 13 aprilie, poti lua parte la “Internship&Trainee Conference” si la workshop-urile de cariera sustinute de JTI, Microsoft, Oracle, CGS, Genpact, dar si de alti angajatori.

 

CV BarCode  

Inca de la editia din primavara anului 2012, nu mai este nevoie sa iti printezi CV-ul in 100 de exemplare. Cu un singur CV BarCode, la Angajatori de TOP, poti aplica la standul tuturor companiilor care te intereseaza! Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii din tutorialul de pe www.angajatoridetop.ro

Lasa un comentariu