DAfiesta

CE * CUM * CÂND

 

Proiectele umanitare DAfi

În fiecare an, DAfi încearcă să aducă un suflu nou proiectelor umanitare , fiecare pas în acest sens constituind un motiv de bucurie şi speranţă. În perioada sărbătorilor de iarnă, organizăm DAfiesta – eveniment ce are ca scop să venim în ajutorul persoanelor care nu au avut foarte mult noroc în viaţă, deoarece credem  că şi un gest mic, contează!” DAfiesta este o campanie umanitară, ce este mereu în cautarea unor noi moduri de sărbătorire a oamenilor, cu ajutorul altor oameni!

 

EDIȚII ANTERIOARE

 

EDIȚIA IV In 2012 proiectul “DAfiesta pentru copii”, a venit in intampinarea copiilor talentati aflati in dificultate din cauza lipsurilor materiale. Obiectivul a fost de a ajuta 5 copii talentati, care au nevoie de sprijin financiar pentru a face performata. Evenimentul s-a desfasurat sub forma unei seri de street dance, alaturi de trupe cunoscute precum  Trouble Crew Romania, Dance Prestige si OneBeat. Toti cei prezenti au avut  ocazia sa asiste la un spectacol creat de trupe de dansatori si sa invete cativa pasi neconventionali alaturi de coregraful Valentin Păun(Trouble Crew Romania).

EDIȚIA III – În 2010, pe 10 decembrie, la ora 10:00, DAfi a dat startul unui maraton de 12 ore de desene animate, care a dus campania umanitara DAfiesta la un alt nivel. Proiectul a fost organizat pentru copiii cu probleme materiale de la Scoala nr. 62, cu program afterschool social. Biletul de intrare a fost de 5 lei, iar aproximativ 120 de oameni au venit să-i revadă pe  Flinstones, Jetsons, Sailor Moon, Son Goku și alte personaje din desenele animate ale copilăriei. Evenimentul a fost sprijinit de Casa de Cultură a Studenților și www.desenelecopilariei.com. Din banii donați, copiii au primit cadouri și, la rândul lor, au cântat colinde, în semn de mulțumire.

EDIȚIA II - Campania umanitară a continuat și în 2008, când echipa DAfi a organizat un show de stand-up comedy cu trupa Deko, care a avut loc pe 22 decembrie, ora 20:30, tot în Club A. Cei 15 lei/bilet de intrare au fost strânși pentru a le cumpăra cadouri copiilor de la Centrul de Plasament Orhideea.

EDIȚIA I – Pe 19 decembrie 2007 am făcut primul pas în acest sens, organizând un concert de Crăciun în Club A, cu bilet de intrare în valoare de 5 lei. Banii strânși au fost donați bătrânilor de la azilul Sfanta Elena din București. S-au alăturat cauzei și rapperii Dragoș Leașa și Brigada 10Tone.

Un Raspuns la “DAfiesta”

  1. Gheorghe Andrei Gabriel a spus...

    Vreau si eu sa ma ajutati! Vreau sa continui sa cant! Vreau sa cant si sa particip si eu!

Lasa un comentariu