Real Estate

CE * CUM * CÂND

Asociaţia Studenţească DaAfaceri îşi propune, prin intermediul acestui proiect, să realizeze o prezentare detaliată a etapelor parcurse pentru realizarea unui proiect imobiliar, analizarea lor, astfel încât studenţii prezenţi să aibă cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a putea concepe la sfârşitul seminariilor propriul proiect.

Evenimentul este adresat în special studenţilor din Academia de Studii Economice, Universitatea de Arhitectură si Urbanism “Ion Mincu” şi  Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Evenimentul este realizat sub formă de seminarii la care sunt invitaţi specialişti din domeniu pentru a dezbate şi familiariza studenţii cu subiecte precum: finanţarea şi dezvoltarea unui proiect imobiliar, comunicarea proiectului şi vânzarea acestuia.

Real Estate este un proiect de nişă şi s-a lansat pentru prima oară în 2007 când România cunoştea o dezvoltare puternică a domeniului imobiliar. Astfel, curiozitatea studenţilor de a afla şi ce se întâmplă în spatele unui astfel de domeniu ne-a determinat să le preîntâmpinăm nevoia organizând primul proiect despre imobiliare dedicat lor.

 

Lasa un comentariu