Ce unghii se poartă în funcție de anotimp

Modele semipermanent la modă

Și unghiile fac parte din aspectul nostru și trebuie să contribuie la look-ul nostru zilnic. De aceea este important să le asortăm ținutei și anotimpului. Pentru că vremea este încă friguroasă afară, am pregătit pentru voi modele unghii de iarnă. Cu toate că este un nou an, în materie de unghii încă se poartă culorile reci și glitterul. Iar modelele diverse nu ies niciodată din uz. Este nevoie de imaginație care să vă ajute să realizați modele unghii de invidiat. Pentru asta, urmăriți video-ul următor care să arată cum să realizați, de acasă, modele atrăgătoare de unghii:

    Ca în fiecare iarnă, găsim la modă fulgii strălucitori și modele unghii french.  Fulgii mai mari sau mai mici, culorile roșii și glitter-ul sunt foarte căutate de femei. Poți să îți realizezi o manichiură simplă, cu ojă roșie și să desenezi un fulg sau pur si simplu să adaugi glitter pe o unghie sau pe vârful tuturor unghiilor și vei obține un model de unghii de iarnă frumos.

Culorile nude rămân valabile și în acest anotimp, însă ai grijă să folosești măcar puțin glitter sau să desenezi măcar un fulg, pentru a completa manichiura de iarnă. Dacă îți dorești modele unghii Valentines day,  ai putea să optezi pentru unghiile roșii cu inimioare albe sau pentru unghiile french albe cu inimioare roșii. Pentru a inlatura praful ce se formeaza poti utiliza un aspirator praf unghii.

    Primăvara

revenim la culorile mai vii, iar de această dată merg foarte bine modele unghii oja semipermanenta french. Culorile nude, cât mai naturale și simple sunt la modă în această perioadă a anului. Și pentru că este o perioadă plină de sărbători pentru femei, trebuie să avem grijă de unghiile noastre. În perioada sărbătorilor se poartă acele modele unghii martisor, cu roșu și alb și chiar puțin verde pentru fetele îndrăznețe. Nu uita să dai puțin contur unghiilor tale cu ajutorul unui desen potrivit precum o fundiță. În perioada primăverii mai sunt apreciate și unghiile cu flori și motive florale.

    Modelele de unghii de vară

le găsim foarte colorate, cu mult glitter și care să inspire cât mai multă energie purtătoarei. Nu este o limită a culorilor, poți folosi ce model îți dorești în funcție de model sau de eveniment. Și cum vara este sezonul festivalurilor, îți arătăm câteva modele unghii 2019, făcute cu ojă semipermanentă, de petrecere.

    Modele unghii de toamnă

găsim sub foarte mult forme. Poți alege orice model de unghii îți dorești și se va potrivi cu atmosfera schimbătoare a toamnei. În schimb, este foarte căutată culoare muștarului în combinații cu gri sau maro. De asemenea, sunt utilizate modele de frunze sau flori. Și galbenul este foarte apreciat printre iubitoarele de unghii.

   Vrei să fii pe placul fiecărui anotimp? Atunci fii atentă la ce culoare de unghii folosești și la ce modele alegi să îți aplici. Ele îți vor completa ținuta și look-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *