Unghii semii – pas cu pas

Suntem deja conștiente de utilitatea ojei semipermanente și de beneficiile pe care le aduce. Dacă ai trusa de manichiură completă, chiar si un aspirator praf unghii nu-ți rămâne decât să urmezi câțiva pași simpli care să te ajute să ai modele unghii perfecte.

Pont-uri pentru o manichiură rezistentă:
 • respectă timpul de uscare la lampă;
 • nu uita să mătuiești bine unghiile înainte de aplicare bazei;
 • ai grijă ca orice strat folosit să nu fie în exces;
 • dezinfectează mâinile la început;
 • produsele trebuie să fie de calitate.

    Dacă întâmini probleme în alegerea produselor pentru manichiură, poți achiziționa un kit de unghii de la SensoPro. O altă idee potrivită este să achiziționezi baza și topul de la Cupio, iar oja să o iei de unde găsești o nuanță care să îți placă. Important e ca baza și topul să fie cât mai calitative, iar cu Cupio sigur vei reuși să ai o manichiură cât mai rezistentă și frumoasă.

    Primul model face parte din categoria modele unghii iarnă, potrivit pentru anotimpul friguros de afară. Începe prin dezinfectarea mâinilor și pregătire unghiei. Asta înseamnă că vom da formă unghiei, vom tăia cuticula inestetică și vom pili suprafața superficială a unghiilor cu buffer-ul.

Pașii de realizare a manichiurei semi îi găsești în articolul precedent. Tu doar alege culoarea preferată pe care să o aplici. Modelul este unul simplu și frumos, clasic, dar care va oferi eleganță mâinilor tale. Folosește orice culoare vrei și aplică puțin glitter pentru un model de iarnă.

    Reține: ai grijă să respecți timpul de uscare pentru fiecare strat, ca oja să dureze până la 3 săptămâni.

Următorul model este unul simplu, cu ojă nude. În funcție de lungimea unghiilor tale, modelul poate arăta diferit. Poate fi un model de unghii pătrate, rotunde, sau migdală, după cum îți dorești. Așează-te confortabil la masă și începe. Dezinfectează mâinile și unghiile și ia o ojă de culoare nude lângă tine, pentru că următorul model va fi un model unghii nud.

Dacă ești la un stadiu mai avansat, poți adăuga câteva modele pe unghia ta, dar dacă ești începătoare, urmează pașii întocmai.

Etape:
 1. Pregătește unghia.
 2. Aplică primer. Se usucă la aer;
 3. Aplică baza. Apoi usucă primul strat la lampă timp de 30 de secunde;
 4. Aplică culoarea, în strat moderat. Usucă timp de 2 minute;
 5. Aplică ce-l de-al doilea strat de culoare. Usucă-l timp de 2 minute;
 6. Aplică top-ul și usucă sub lampă pentru 2 minute;
 7. Degresează unghiile cu soluție specială.

Uite un material video pentru a te ajuta:

Reține: folosește oja în cantități moderate pentru a evita îngroșarea unghiei. Ai grijă ca stratul aplicat să fie suficient de gros încât să nu încarce unghia.

Dacă îți dorești diferite modele pe unghiile tale, ai mai jos un video în care găsești diferite metode de aplicare a glitterului sau de construcție de modele pe unghii:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *