Copilul lor de doar doi ani plânge și repetă “tata, tata”

Angela Martini și Dragoș Săvulescu s-au “trezit” într-o situație pe care nu și-au dorit-o, fiind despărțiți de o distanță uriașă, care îi afectează atât pe ei doi, cât mai ales pe fiul lor, Kyree. Angela trebuie să locuiască o perioadă nedeterminată în Statele Unite, din motive personale, dar și profesionale, în timp ce Dragoș nu poate să părăsească Italia din cauza unui mandat de arestare internațional, pe care statul român refuză să îl anuleze, deși fostul acționar al lui Dinamo a fost declarat nevinovat.

Această separare impune provocări majore în relația celor doi, mai ales că la mijloc se află și băiețelul lor de doar doi ani, care este privat de absența tatălui de care este foarte atașat. Cu toate acestea, ei au hotărât să se susțină reciproc și să depășească aceste bariere.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru Cancan că relația lor este afectată în mod evident de absența fizică, iar micuțul Kyree, fiul lor, resimte puternic lipsa tatălui său. „Comunicarea prin apeluri video și telefoane poate oferi o oarecare consolare, însă nimic nu poate înlocui dorința copilului de a-și avea ambii părinți aproape”, declară o sursă apropiată. Această distanță i-a adus și un stres suplimentar cuplului, care se confruntă cu dificultăți și tensiuni în relația lor.

În urmă cu câteva săptămâni, Angela a ales să ia atitudine și, cu ocazia zilei de naștere a lui Dragoș, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Această a subliniat importanța iubirii și adevărului în relația lor și și-a exprimat dorința sa către Dragoș de a avea o viață plină de bucurie și fericire. În plus, Angela a lăsat să se înțeleagă că există și evenimente mai puțin plăcute   din viața lor pe care este pregătită să le dezvăluie. “Nu mă tem că vor afla totul! Era și timpul să expunem versiunea noastră despre aceste evenimente”, a menționat ea.

Deși se confruntă cu dificultăți și incertitudini, Angela Martini și Dragoș Săvulescu dovedesc faptul că dragostea autentică este mai puternică decât orice distanță și că iubirea lor supraviețuiește chiar și în fața celor mai mari provocări.

Categorized in: