Audi A7 este o mașină interesantă intrând cu ușurință în categoria de mașină sportivă de lux sau chiar limuzină sport. O astfel de mașină îmbină aceste două caracteristici, de aceea ea este o opțiune pe care cumpărătorii o au în vedere atunci când se orientează către o mașină care să le ofere o mulțime de caracteristici. 

Mașina este echilibrul perfect de lux, tehnologie și sportivitate, ea fiind îmbrăcată într-un design seducător. Secretul acestui Audi A7 stă în forme, dar și în proporții, capota ieșind și ea ușor în evidență, alături de ampatamentul lung, dar și de parbrizul curat.

Ce mai oferă acest Audi A7?

Dinamismul modelului Audi A7 este desăvârșit de către roțile mari, dar și jantele de 20 inch, precum și farurile LED Matrix. Toate aceste lucruri încorporează o semnalizare dinamică, iar prezența unui singur stop cu 13 elemente luminoase pe întreaga lățime a mașinii, oferă acesteia un dinamism destul de interesant, iar din punctul de vedere al aspectului, mașina reușește să iasă mult în evidență datorită acestor lucruri.

Pe lângă toate aceste lucruri, acest Audi A7 mai iese în evidență și prin pachetul suplimentar exterior, acesta având spoilerele redesenate, dar și elemente specifice Titan mat. Ușile fară cadru la geamuri ascund un interior ultra-sofisticat, acesta fiind perfect pentru o persoană care dorește să se bucure de o mulțime de funcții și care apreciază foarte mult luxul pe care această mașină îl oferă. Tehnologiile acestea au fost preluate de la A8, ele fiind încorporate cu succes în acest Audi A7, mașina reușind în acest fel să fie apreciată enorm pentru aspectul său cu adevărat special.

Scaunele sport caracteristice acestui Audi A7 au un șezut extensibil, ele fiind dispuse foarte jos, la numai 48 cm de sol. Finisajele din interiorul mașinii sunt realizate cu o precizie chirurgicală, de aceea orice șofer va aprecia toate aceste finisaje atunci când va avea ocazia de a profita de ceea ce-i oferă mașină. Piesele de rezistență sunt și ele dispuse metodic prin întreg habitaclul. 

Dotările modelului A7 care oferă mai mult confort

Ecranul tactil are o dimensiune de 8 inch, acesta fiind destinat sistemului de climatizare. În același timp, head-up display-ul proiectează parametrii de rulare pe parbriz. Pasagerii din spate au și ei la dispoziție un ecran tactil, acesta fiind util pentru că poate regla individual parametrii climatizării. Nu veți mai avea de-a face cu butoane fizice, de aceea veți putea profita foarte mult de ceea ce vă oferă acest mediu virtual pus la dispoziție de mașina voastră.

Un alt lucru pe care îl oferă acest A7 Coupe este maneta schimbătorului de viteză, aceasta fiind plată și ajutând în acest fel o mai bună sprijinire a încheieturii palmei. Spațiul la genunchi este și el foarte generos, lungimea interioară marindu-se cu 2,1 cm. 

Înălțimea interioară s-a mărit și ea cu 2 cm peste cea a fostei generații, astfel că persoanele mai înalte de 1,8 m pot călători și ele foarte comod într-o astfel de mașină. Imediat ce au ajuns pe bancheta, călătorii primesc doua locuri excepțional de profilate, dar și două mufe USB, precum și o cotieră centrală, aceasta având suporturi de pahare, dar și mânere de viraj.

Audi A7: O Simfonie a Designului și Puterii – Revoluționează Drumurile

Șoferul modelului Audi A7 se bucură de o experiență complexă

Cel mai fericit este însă cel din spatele volanului acestui Audi A7, el beneficiind de o configurație interesantă din multe puncte de vedere. Șoferul are acces la sistemul de direcție cu demultiplicare variabilă, la direcția integrală, precum și la suspensia sport adaptivă. 

Toate aceste lucruri sunt montate pe rigida platformă MLB Evo. Pe șosea, toate aceste lucruri înseamnă un singur lucru și anume că mașina are echilibrul pe care orice șofer și-l dorește.

Acest Audi A7 răspunde cu o rigoare nemțească la toate comenzile, fără nici cel mai mic efort. Există cinci programe de rulare pe care șoferul le poate avea în vedere. Printre aceste programe de rulare se numără efficiency, comfort, dynamic, auto, dar și individual. Programul individual poate fi configurat în funcție de nevoile pe care șoferul le are. 

Toate aceste configurații variază răspunsul motorului, dar și al transmisiei la accelerare, dar și la parametrii trenului de rulare adaptiv. Modul efficiency sau confort asigură schimbări de trepte line, dar și o amortizare excepțională a denivelărilor, ținând cont de jantele de 20 inch.

Puntea din spate este una multilink cu 5 brațe, aceasta fiind realizată extrem de bine, ea reușind în acest fel să amortizeze semnificativ de bine denivelările, ea funcționând și fără nici un fel de zgomot. De asemenea, puntea spate directoare care virează cu maximum 5 grade în sens invers roților din față este și ea apreciată, de aceea chiar și în situația în care vorbim despre străzi cu o singură bandă pe sens, întoarcerile sunt posibile.

Tehnologii de ultimă generație

Mașina face un salt tehnologic uriaș dacă este să facem referire la ultimele generații, de aceea Audi A7 este o alegere inedită pentru persoanele care vor să se bucure de un confort sporit, dar și de un progres din punct de vedere tehnologic. 

O astfel de mașină are o agilitate incredibilă, această agilitate combinandu-se cu o excelență de manevrabilitate în spații restrânse. Dacă sunteți în căutarea unui preț Audi A7, atunci trebuie să știți că acesta variază destul de mult, începând de la 30.000 de euro și ajungând la 60.000 de euro pentru modelele mai noi.

Chiar dacă prețul pare la prima vedere unul mai mare, trebuie remarcat faptul că un astfel de Audi A7 oferă un design extrem de atrăgător, acesta fiind în același timp elegant, dar și sportiv. Liniile fluide, dar și silueta coupe crossover fac că această mașină să fie una pe care orice șofer o poate avea în vedere. De asemenea, calitatea construcției este și ea un plus în ceea ce privește aceasta mașină, ea ieșind în evidență prin finisajele fine, dar și detaliile evidente. 

Tehnologia este una extrem de avansată, mașina punând la dispoziția șoferilor cele mai noi tehnologii, dar și un infotainment de ultimă generație. Performanțele sunt de top, iar spațiul interior este unul extrem de generos pentru orice șofer care își dorește să folosească mașina și în alte scopuri. Confortul la condus este un plus în ceea ce privește o astfel de mașină.

Categorized in:

Tagged in: