Detinerea unei companii care activeaza in domeniul de transport si logistica vine cu provocari, care pot sa fie rezolvate cu ajutorului unui sistem de urmarire GPS  pentru monitorizarea flotei.

Urmarirea prin GPS este o solutie eficienta pentru a tine evidenta vehiculelor si soferilor. Cu urmarirea prin GPS, aveti posibilitatea sa aflati in timp real unde se afla vehiculule pe harta, sa monitorizati rutele, comportamentul soferilor si multe alte optiuni utile.

Inovatiile in tehnologia de urmarire prin GPS sunt lucruri pe care nu ar trebui sa le ratati si la care trebuie sa apelati.

Iata care sunt beneficiile specifice pe care le puteti obtine daca utilizati urmarirea prin GPS.

1. Optimizati rutele parcurse de soferi

Prin intermediul unui soft de planificare a rutelor, puteti monitoriza rutele parcurse si opririle facute de vehiculele flotei.

Acest lucru va permite sa aflati care sunt rutele cele mai eficiente pe care le parcurg vehiculele si ce rute ar putea sa fie imbunatatite.

2. Urmariti toate vehiculele flotei in timp real

Cunoasterea locatiei fiecarui vehiculul in parte va permite sa stiti daca incarcatura este pe drum si daca o sa ajunga la timp.

De asemenea, sistemele de urmarire GPS va permit sa monitorizati activitatea soferului si sa determinati timpul exact al livrarii.

3. Reduceti riscurile de furt

Furtul este unul dintre riscurile transportului de marfuri si poate sa fie redus prin instalarea unui sistem de monitorizare prin GPS.

Cu urmarirea prin GPS, puteti monitoriza locatia exacta a vehiculului si aveti posibilitatea sa aflati daca persoana potrivita conduce.

Aveti posibilitatea sa urmariti si sa verificati activitatea vehiculului si daca soferul este sincer.

Daca vehiculul a mers departe de traseu sau daca usa remorcii a fost deschisa, sitemul va poate trimite notificari in timp real.

4. Analizati si evaluati costurile

Dispozitivele de urmarire prin GPS pentru vehicule ajuta foarte mult companiile sa analizeze costurile operatiunilor.

Companiile pot urmari traseul fiecarui vehiculului si pot verifica daca soferul conduce conform regulilor stabilite. Cu aceasta optiune, aveti posibilitatea sa verificati distanta parcursa de vehicul, consumul de combustibil sau mersul la relanti.

Cu ajutorul acestor dispozitive de urmarire prin GPS, proprietarii de pot afla daca exista activitati risipitoare din partea soferilor si le pot opri la timp.

5. Optimizati managementul flotei

Dispozitivele de urmarire GPS faciliteaza monitorizarea starii flotei, ofera posibilitatea managerilor sa optimizeze activitatea si sa creasca profitul.

Cu urmarirea GPS, puteti oferi soferilor flotei un program mai eficient si mai bine organizat.

De asemenea, puteti verifica cat timp stationeaza vehiculele si comportamentul soferilor.

Cu functia de urmarire, veti putea seta un perimetru pentru a monitoriza daca soferii conduc in anumite zone in care nu au permisiumea sa mearga.

6. Promovati siguranta soferilor

Cu actualizari si alerte de locatie in timp real, sistemul va anunta daca soferul se afla intr-o zona diferita fata de ruta setata.

De asemenea, sistemele de monitorizare GPS va ajuta sa verificati daca soferul conduce o perioada mai lunga de timp fara sa se odihneasca.

Urmarirea prin GPS va poate oferi informatii detaliate despre programul soferului si daca performanta acestuia este in continuare conforma cu reglementarile companiei.

7. Optimizarea resurselor

Dispozitivele de monitorizare prin GPS ajuta companiile sa evite risipa si sa economiseasca resursele companiei.

Puteti urmari consumul de combustibil al vehiculelor si daca soferul utilizeaza eficient combustibilul.

Cu actualizari in timp real, puteti afla daca vehiculele flotei se deplaseaza cu o viteza incorecta sau intr-o alta locatie.

Concluzie despre sistemele de urmarire prin GPS

Urmarirea GPS este una dintre cele mai bune investitii pentru flote. Va puteti monitoriza vehiculele, soferii, consumul de combustibil si incarcatura.

Solicitati acum utilizarea sistemului de monitorizare GPS CargoTrack gratuit pentru 30 de zile.

Categorized in: