Serviciile funerare sunt servicii oferite de o companie sau de o persoana care ajuta la organizarea si desfasurarea ceremoniilor funerare pentru o persoana decedata. Ele pot include planificarea si organizarea inmormantarii, preluarea trupului decedatului, asigurarea transportului, pregatirea trupului pentru inmormantare si pregatirea ceremoniei comemorative.

Planificarea unei inmormantari implica luarea unor decizii importante, cum ar fi alegerea locului de inmormantare, a ceremoniei si a personalului care va asista la inmormantare. Este important sa se ia in considerare dorintele decedatului, daca au fost expuse in timpul vietii, si sa se discute cu familia si prietenii apropiati pentru a determina ce ar dori ei.

Serviciile funerare pot include diverse optiuni pentru ceremonia de inmormantare, cum ar fi serviciul religios sau civil, inmormantarea sau incinerarea si tipul de inmormantare, cum ar fi inmormantarea intr-un mormant normal sau o cripta comemorativa. De asemenea, pot fi oferite servicii suplimentare, cum ar fi serviciile de consiliere pentru familiile decedatului sau serviciile de ingrijire a mormantului.

Incinerarea este procesul de ardere a trupului decedatului intr-un cremator. Aceasta poate fi o optiune mai ieftina decat inmormantarea si poate fi solicitata de familiile decedatului din diverse motive, cum ar fi dorinta de a avea un loc mic de ingropare sau de a face mai usor transportul cenusii dupa cremare.

Inmormantarea implica ingroparea trupului decedatului intr-un mormant sau intr-un columbar. Exista mai multe optiuni pentru inmormantare, cum ar fi inmormantarea intr-un mormant individual sau intr-unul comun, inmormantarea intr-un mormant de familie sau intr-un mormant pentru persoanele fara rude apropiate.

Monumentele comemorative sunt lucrari de arta sau structuri construite pentru a comemora o persoana sau un eveniment. Ele pot fi amplasate in diverse locuri, cum ar fi in cimitire, in parcuri sau in alte locuri publice si pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi piatra, metal sau lemn. Monumentele comemorative pot fi gravate, monumente sau placi comemorative si pot avea diverse forme, cum ar fi cruci, stalpi sau obeliscuri.

De ce sa apelezi la Servicii funerare President

Exista multe motive pentru a apela la servicii funerare. Unul dintre motive este acela de a oferi confort celor dragi celui decedat. Serviciile funerare complete ajuta familia sa se concentreze asupra persoanei iubite in loc sa se concentreze asupra durerii lor.

Un alt motiv este acela de a onora viata persoanei decedate. Un serviciu funerar ofera ocazia de a impartasi povesti despre persoana decedata si de a aduce un omagiu vietii acesteia.

Acesta permite, de asemenea, familiei sa isi aminteasca de persoana decedata intr-un mod demn.

Serviciul funerar permite familiei sa creeze un memorial care va dainui multi ani de acum incolo. Nu in ultimul rand, un serviciu funerar complet este o modalitate de a sarbatori viata persoanei decedate.

Concluzie

In concluzie, serviciile funerare sunt servicii care ajuta la organizarea si desfasurarea ceremoniilor funerare pentru o persoana decedata. Ele implica planificarea si organizarea inmormantarii, precum si diverse optiuni pentru ceremonia de inmormantare, cum ar fi inmormantarea sau incinerarea si tipul de inmormantare. Monumentele comemorative sunt lucrari de arta sau structuri construite pentru a comemora o persoana sau un eveniment si pot fi amplasate in diverse locuri pentru a fi vizitate de catre cei care doresc sa se reculeaga sau sa-si aduca aminte de persoana decedata.

Serviciile funerare in Taiwan

Obiceiurile traditionale chineze sunt adesea respectate in Taiwan, iar religia principala pe care o urmeaza este budismul, deoarece taiwanezii isi cinstesc zeii si stramosii.

Odata ce este aleasa o data pentru o ceremonie de inmormantare, care tinde sa fie de bun augur deoarece taiwanezii sunt superstitiosi, procesiunile si ceremoniile au loc pe strazi, in casele oamenilor si in temple pentru a ajuta persoana decedata sa calatoreasca spre viata de apoi.

In Taiwan, religia este importanta si, atunci cand o persoana moare, este important sa se respecte persoana decedata, respectand regulile stabilite si asteptate, pentru a se asigura ca decedatul este onorat in mod corespunzator.

Daca o persoana moare in „modul gresit” sau la „momentul nepotrivit”, taiwanezii vor face tot ce le sta in putinta pentru a putea contrabalansa acest lucru si a face bine cu persoana iubita decedata.

Majoritatea taiwanezilor sunt budisti si, prin urmare, nu este neobisnuit ca calugarii budisti sa citeasca scripturile pentru o perioada lunga de timp inainte de inmormantarea unei persoane, pentru a ajuta sufletul persoanei decedate sa calatoreasca in siguranta. Credinta si devotamentul budismului le permit oamenilor sa continue sa faca fapte bune pentru o persoana, astfel incat ei insisi sa se reincarneze atunci cand mor.

Impreuna cu budismul, credinta pe care o urmeaza taiwanezii include: Taoismul, o religie si o filozofie care provine din China antica si a influentat folclorul si credinta nationala intr-o spiritualitate indigena si crestinism.

Evenimentele pre-inmormantare si inmormantarile in sine sunt adesea strans legate de statutul sau averea unei persoane, astfel incat cu cat inmormantarea este mai mare si mai scumpa, cu atat persoana decedata a fost mai bogata si mai bogata. Inmormantarile din Taiwan pot costa o multime de bani si uneori putin sub jumatate din venitul anual al unei persoane.

Categorized in: