Joburile remote (de acasă) au devenit o nouă normă pentru mulți angajați ai marilor corporații, atât din țară, cât și din afara ei. Indiferent dacă ești un freelancer, un proprietar de mic business sau un angajat care lucrează de la distanță, un birou amenajat în propria locuință, confortabil și care să-ți eficientizeze munca, devine esențial. În rândurile următoare vei putea descoperi câteva dintre dispozitivele, obiectele și lucrurile pe care nu ar fi indicat să le omiți la amenajarea biroului tău de acasă.

Iată câteva lucruri esențiale care nu ar trebui să-ți lipsească din zona destinată jobului din locuința ta

  1. Laptopul

Să începem cu cel mai evident element: un laptop. Aceasta este coloana vertebrală a biroului tău de acasă și ar fi indicat să investești într-un dispozitiv bun care să aibă suficientă putere de stocare și procesare pentru a te putea ocupa de toate sarcinile legate de muncă. Poți achiziționa laptopuri de la Altex, care oferă o gamă largă de opțiuni, la prețuri avantajoase, din care poți alege exact ceea ce ți se potrivește.

  1. Imprimanta

Chiar și în epoca digitală, de astăzi, există încă momente când trebuie să imprimi un document sau două pentru o treabă de natură birocratică. Având o imprimantă, disponibilă mereu, în biroul tău de acasă, vei economisi timp și bani fiindcă te va scuti de mersul la un centru de imprimare sau la o bibliotecă pentru a-ți face treaba. 

  1. Scaunul confortabil

Șezutul pe un scaun incomod timp de ore întregi poate duce la dureri de spate și la alte probleme de sănătate. Investește într-un scaun confortabil care oferă un suport bun pentru spate și îți permite să-ți ajustezi înălțimea și unghiul. 

  1. Consumabile (capse, hârtii etc.)

Asigură-te că ai toate consumabilele necesare în biroul tău de acasă, cum ar fi capse, hârtii, pixuri și alte articole de papetărie. Nu vei vrea să rămâi fără aceste elemente de bază atunci când te afli în mijlocul unui proiect important. Comandă-ți din timp sau mergi la un magazin fizic de papetărie și aprovizionează-ți stocul regulat. 

  1. Organizator de perete

Un organizator de perete este indispensabil pentru biroul tău de acasă. Îl poți folosi pentru a-ți urmări programul, pentru a afișa documente importante și pentru a plasa citate sau fotografii inspiraționale. Când te vei simți copleșit, uită-te pe panoul de organizare și sigur vei avea un suflu nou! 

  1. Iluminare adecvată (lumină neutră)

 Iluminarea este importantă pentru ochii și starea ta de spirit. Asigură-te că biroul tău de acasă are o iluminare adecvată, de preferință lumină neutră, care este mai puțin deranjantă pentru ochii tăi.

În concluzie, amenajarea corectă a spațiului destinat muncii din propria locuință este esențială pentru oricine lucrează de acasă. Cu dispozitivele, instrumentele și elementele potrivite poți crea un spațiu care să stimuleze productivitatea și creativitatea. 

 

Sursa foto: pexels.com

Categorized in: