La o varsta atat de frageda, fiecare copil asteapta cu nerabdare vacanta, precum si cadourile de la familie si prieteni. Prin urmare, trebuie sa abordati alegerea prezentarii cu toata responsabilitatea.

Cadouri originale pentru baiat la a 9-a aniversare

Ce sa dai un baiat de 9 ani pentru ziua lui de nastere? Masinile si alte jucarii sunt cadouri comune pe care le au majoritatea copiilor moderni. Aici poti vedea si cumpara o intreaga gama de cadouri pentru copii pentru toate preferintele.

O bicicleta si echipament de siguranta

Bicicleta este un mijloc de transport care nu-si va pierde niciodata popularitatea in randul copiilor, adolescentilor si adultilor. Daca un baiat nu stie inca sa mearga pe bicicleta, varsta de 9 ani este o varsta excelenta pentru a invata. Nu numai ca parintii pot oferi o bicicleta, dar este, de asemenea, un cadou minunat pentru un nepot.

Ceas inteligent

Un cadou solid pentru un baiat de 9 ani. Bineinteles, nu trebuie sa cumparati modele scumpe – puteti alege optiuni ieftine pentru copii care arata exact la fel ca adultii. Cu ajutorul lor, sarbatoritul poate nu numai sa tina evidenta timpului, ci si sa primeasca apeluri si mesaje.

Glob interactiv

E bine sa dai un baiat care are de toate. Cu ajutorul acestui obiect, copilul va putea sa studieze geografia si sa marcheze independent locurile in care a fost sau pe care vrea sa le viziteze. Globul pamantesc poate nu numai sa arate, ci si sa povesteasca diverse fapte interesante despre tarile si popoarele care locuiesc pe planeta noastra. Un astfel de lucru il va surprinde cu siguranta pe baiatul de ziua de nastere.

Un cadou modern pentru un baiat de 9 ani

Copiii moderni invata sa interactioneze cu tehnologia mult mai devreme. Este o parte integranta a vietii, de care nu exista scapare. Daca un baiat este interesat de tehnologie si de o varietate de jucarii tehnologice, sustineti-i dorinta si alegeti un cadou cool pentru un baiat de 9 ani:

Jucarie radiocomandata

O masina sau o barca radiocomandata este un cadou minunat pentru fiul sau, si nu doar o jucarie, ci ceva pentru a antrena coordonarea miscarilor si perceptia spatiala. In timp ce se joaca cu un dispozitiv radiocomandat, baiatul va invata cum sa manevreze echipamentul si sa se gandeasca la actiunile sale.

Daca doriti sa faceti o sarbatoare speciala, oferiti-i copilului vostru un lucru original, de exemplu:

O ferma de furnici

Un cadou minunat pentru un baiat care este interesat de biologie si de modul in care functioneaza lumea noastra. O ferma de furnici – un acvariu de sticla umplut cu un gel special in care traiesc furnici. Baiatul va petrece mult timp observand viata acestor insecte uimitoare.

Tricou cu egalizator

Un lucru elegant si original pentru un baiat de 9 ani este un tricou care straluceste in ritm de muzica. Pe acesta exista un panou electronic, iar dispozitivul de control este cel mai adesea ascuns intr-un buzunar mic.

Cu ajutorul acestuia, puteti regla sensibilitatea egalizatorului. Cadoul este potrivit pentru a participa la petrecerea unui prieten, la sarbatori si la orice eveniment in care exista muzica.

Categorized in: