Coronitele de Craciun au devenit elemente fundamentale atunci cand vine vorba de decorarea casei noastre pentru a ne bucura de compania rudelor in jurul mesei de Craciun.

In cazul in care te gandesti la aceste piese pentru Craciunul anului 2022, mai jos poti gasi cateva idei care iti pot fi de mare ajutor.

Mizeaza pe natural

Printre decoratiunile DYI de Craciun, ideea de a avea tot ce ne ofera natura in aceasta perioada a anului este intotdeauna o abordare sigura, care nu da gres. Conurile de pin, castanele, crengutele din brazi de lux si tot ce poti aduna intr-o plimbare de dimineata, vor fi binevenite in coronita ta decorata special de Craciun. Acum adauga niste lumanari si voila!

Foloseste vegetatie si apa

Daca vrei sa incorporezi acea nota de verde proaspat fara a renunta la a fi complet natural, va trebui sa te gandesti ca apa trebuie sa fie un element pe care va trebui sa te bazezi constant. O cutie de lemn poate deveni recipientul principal, in timp ce unele conserve si borcane de sticla pot fi responsabile pentru adapostirea a tot ceea ce este natural care necesita umiditate constanta pentru a arata proaspat si natural.

Vegetatia scufundata in apa, impreuna cu prezenta lumanarilor plutitoare pentru a incheia pretioasa sarcina, iti vor oferi si rezultate decorative minunate si vizuale. Mizeaza intotdeauna pe sticla pentru aceasta, joaca-te cu diferite inaltimi atunci cand modelezi o coronita armonioasa si fi surprins de rezultatele pe care le poti obtine!

Craciun si coronite aromate

In orice moment al anului ne place ca locuinta noastra miroase minunat. Dar aromele naturale de Craciun sunt prin excelenta protagonistii de necontestat ai fiecarei seri si intalniri care se respecta. Deci… ce parere avi despre ideea de a le incorpora in coronitele de Craciun? Scortisoara, bradul, cuisoarele, citricele si tot acel element natural care ne duce in cel mai familiar si natural mediu, vor fi binevenite in acest element decorativ vizual de Craciun.

Frumosul daca este simplu, este de doua ori frumos

In functie de preferintele tale estetice, decorative si, de asemenea, de spatiul de acasa, evidentierea unui decor pompos poate sa nu fie ceea ce iti doresti cu adevarat. Dar nu te panica! Exista o gama larga de posibilitati care depasesc ghirlandele multicolore si elementele voluminoase pe care suntem obisnuiti sa le vedem in aceasta perioada a anului. Poti oricand sa achizitionezi niste brazi de lux si sa ii impodobesti intr-un mod minimalist, pe gustul tau.

Adauga o atingere personala

Casa ta nu ar fi refugiul tau special de armonie, bunastare si confort daca nu ar fi faptul ca in ea iti folosesti stilul, gusturile, elementele si materialele cu care vrei sa fii inconjurat zilnic. Asa ca sa faci acelasi lucru de Craciun va fi ceea ce te va face sa te simti cel mai confortabil in aceasta perioada a anului.

Dupa cum vezi, coronitele de Craciun admit o multime de variante, stiluri si forme dintre care poti alege atunci cand vine vorba de decorarea casei tale. Alege ideea care ti se potriveste cel mai bine si nu mai petrece inca un Craciun fara sa ai o coronita atarnata in casa sau pe usa!

 

Categorized in: