Poză de Vlad Deep pe Unsplash.com

O afacere necesită investiții uneori mari, dar cu siguranță constante. Acestea sunt necesare pentru dezvoltarea continuă a firmei și pentru asigurarea succesului acesteia. Cheltuielile încep încă de la înființarea firmei, indiferent de domeniul de activitate. De aceea, gestionarea eficientă a capitalului este un factor important care trebuie luat în calcul de orice antreprenor. Este important de reținut însă că o investiție în firmă nu este pierdută, ci aceasta va spori veniturile în timp.

Gestionează eficient cheltuielile cu flota de mașini a firmei tale

 

Nu orice firmă are nevoie de o flotă de mașini. Acelea care au însă depind de aceasta pentru obținerea veniturilor dorite. Așadar, trebuie să te asiguri că mașinile firmei sunt în stare perfectă de funcționare. De asemenea, este important să le acorzi atenția cuvenită și angajaților tăi și să le creezi condiții optime de muncă. Totuși, toate acestea necesită timp și cheltuieli din partea ta. O simplă investiție în leasingul operațional oferit de Business Lease te poate ajuta să scapi de stresul unor cheltuieli. Echipa de specialiști din spatele acestor servicii se vor ocupa în totalitate de îngrijirea flotei de mașini a firmei tale. Asta înseamnă, pe lângă faptul că vei scăpa de responsabilități în plus, că vei obține anumite prețuri avantajoase. Mai jos vei găsi câteva cheltuieli care nu îți vor mai crea ție probleme.

  1.   Întreținere și reparații

Cu siguranță îți dorești ca mașinile tale să aibă nevoie de cât mai puține reparații. Totuși, uneori va fi nevoie să apelezi la servicii de acest gen, chiar dacă sunt unele intervenții mici. De asemenea, întreținerea trebuie realizată periodic. Aceasta este importantă pentru funcționarea optimă a mașinii, dar și pentru siguranța angajaților tăi. Cu ajutorul leasingului operațional vei beneficia de servicii din partea unor service-uri specializate la prețuri avantajoase.

  1.   Combustibil

O cheltuială mare pentru firmele care dețin flote este aceea pentru alimentarea mașinilor. Prețurile la combustibil sunt mari și mai pot crește oricând. Leasingul operațional este o soluție și pentru această problemă. Odată ce apelezi la aceste servicii, firma ta va beneficia de carduri de alimentare. Acestea vor putea fi folosite într-un lanț de benzinării în condiții avantajoase. Angajații tăi vor putea alimenta mașinile firmei la un preț avantajos. Ușor de folosit, cardurile de combustibil sunt o soluție eficientă pentru firmele care pun accent pe mișcare eficientă.

  1.   Rovinietă

O altă cheltuială care poate deveni stresantă atât pentru tine, cât și pentru șoferi este cea aferentă rovinietei. Printre atâtea responsabilități uneori poți uita de acest detaliu, iar o mașină să circule fără a fi plătită taxa de drum. Această cheltuială este și ea acoperită de leasingului operațional. Angajații tăi pot conduce liniștiți mașinile, iar nu tu vei scăpa de un stres.

  1.   Anvelope

O altă investiție pe care trebuie să o faci periodic este aceea de a achiziționa seturi noi de anvelope pentru mașinile tale. Serviciile de leasing operațional te vor ajuta cu achiziționarea unor seturi noi de cauciucuri, dar și cu depozitarea acestora.

Prin urmare, alegerea unui serviciu de leasing operațional nu te va scăpa de cheltuieli, dar te va ajuta să beneficiezi de variante mai avantajoase pentru firma ta.

Categorized in: