O casă de elită sau una simplă nu se poate lipsi de o structură de protecție pe teritoriul său. Doar gardul va crea o atmosferă sigură și confortabilă. În plus, completitudinea externă a gardului joacă unul dintre rolurile principale. Împrejmuirea te va ajuta să-ți protejezi proprietatea de intruși și câini vagabonzi. 

Designul gardului trebuie să garanteze ventilația, să combine corect protecția cu aspectul atractiv. La fel de important este și materialul. Cu o gamă mare și accesibilă de tablă gard, este dificil să fii limitat în ceea ce privește construcția lui. 

Cum faci alegerea corectă pentru șipcă metalică gard?

Alegerea depinde de diverși factori, dar designul trebuie să fie diferit. Să aibă putere, rezistență la intemperii, durabilitate, estetică, să se combine bine stilului cu aspectul exterior al casei și să aibă un preț rezonabil. 

Gama de tablă gard este destul de mare: profil trapezoidal, profil industrial, tablă neagră zincată, tablă striată, tablă fagure, tablă tip cărămidă aparentă, tablă cutată ieftină, tablă decupată, etc. Prețurile pentru astfel de produse depind de calitatea materialului, de complexitatea lucrărilor efectuate și de urgența acestora. Cu cât designul unui gard metalic este mai complex, cu atât costul acestuia va fi mai mare.

Pe piață astăzi, poți găsi tablă de gard potrivită pentru proprietatea ta și de înaltă calitate la prețuri accesibile. De obicei, gardurile metalice cu o înălțime mai mare de 2 metri sunt proiectate pentru a fi instalate în jurul întregului perimetru al proprietății, deoarece o vor proteja cel mai bine de intruziune. 

Gardurile din tablă sunt cea mai bună opțiune pentru instalare în jurul oricărei proprietăți din zone urbane sau suburbane. Deoarece sunt realizate din secțiuni metalice presudate și tratate imediat cu agenți anticorozivi, instalarea lor durează un timp minim. Au aceleași caracteristici ca și gardurile forjate, dar sunt mult mai ieftine.

Descoperă avantajele și stilul elegant al tablei de gard pentru grădina ta

 

Tabla gard în combinație cu alte materiale

Antreprenorii adevărați vor putea realiza un gard metalic din aproape orice material și, dacă este necesar, îl pot combina cu piese forjate scumpe. De asemenea, secțiunile metalice pot fi instalate pe o fundație de piatră, beton sau cărămidă pentru a face gardul mai stabil și mai durabil. Va arăta grozav pe proprietatea ta, indiferent de zona în care te afli. 

Gardurile din foi profilate sau ondulate sunt capabile să-ți protejeze pe deplin proprietatea. Au o rezistență excelentă la deteriorări mecanice (dacă nu sunt supuse la impacturi puternice directe), au o paletă mare de culori și pot fi combinate și cu alte materiale de construcție precum: beton, cărămidă, piatră naturală, forjare etc.

De obicei, astfel de materiale sunt instalate pe stradă în jurul întregii proprietăți, dar dacă este necesar, pot fi amplasate și între vecini. Sunt cele mai economice și mai simple, așa că sunt instalate în principal pe proprietățile obișnuite. Oferă pe deplin lumină naturală pe toată proprietatea și, de asemenea, limitează accesul diferitelor animale mici atât din locurile învecinate, cât și de pe stradă.

Astfel de garduri au un grad ridicat de rezistență și fiabilitate și de asemenea, sunt simple și ușor de îngrijit. De obicei, foile de gard metalic modern secționate sunt preferate de proprietarii care nu doresc să se îngrădească complet și preferă să-și lase la vedere interiorul curții și mai mult decât atât, totul să devină aerisit. 

Gardurile din tablă decorativă sunt destul de scumpe și sunt concepute pentru a îndeplini mai mult o funcție estetică, decât una de protecție. De obicei, acestea sunt elemente forjate frumoase instalate pe o fundație puternică din piatră naturală, cărămidă sau beton căptușit cu granit sau marmură. Există pur și simplu un număr mare de opțiuni și, prin urmare, fiecare proprietar de proprietate poate comanda tablă de gard cu orice model.

Tabla cutată ieftină și caracteristicile sale

Gardurile metalice nu sunt foarte populare doar în România, ci și în multe alte țări. Gardurile metalice moderne, care sunt galvanizate standard, oferă multe posibilități și avantaje. În cele mai multe cazuri, acestea pot fi instalate rapid și fără probleme. Sunt stabile, extrem de durabile și ușor de întreținut. 

Pe piață găseşti produse din fier forjat, tablă de otel, tablă de aluminiu și tablă zincată. Indiferent de varianta pe care o alegi, ai nevoie de o stabilitate maximă pentru proprietatea ta. În prezent, poți cumpăra un gard metalic de calitate direct de la un producător, reducându-ți costurile. Trebuie să știi că produsele metalice moderne sunt foarte rezistente la intemperii.

În comparație cu sistemele de gard realizate din alte materiale, acestea sunt foarte ușor de întreținut – în majoritatea cazurilor trebuie doar curățate. Indiferent dacă ești interesat de un gard decorativ sau de unul minimalist, poți găsi cu ușurință tablă gard potrivită pentru proprietatea ta. Oricine caută o împrejmuire pentru o casă în stil clasic, poate opta pentru un gard solid din tablă zincată. 

Aceste garduri pot fi realizate pe măsură și pot fi decorate cu diverse tipuri de elemente decorative. Gardurile din tablă de aluminiu, care sunt de obicei păstrate într-un stil minimalist, se bucură de o popularitate tot mai mare. Arată moderne și atemporale. Aluminiul este un material durabil care convinge prin durabilitatea și designul său individual. 

Din ce în ce mai mulți proprietari de proprietăți care caută un gard metalic modern, durabil și minimalist, optează fie pentru un tabla din oțel cu finisaj modern, fie pentru tabla din aluminiu. Important de știut, este că aceste materiale sunt galvanizate și pot fi vopsite cu pulbere în orice culoare. Pentru cerințe estetice ridicate, este recomandabilă tabla gard decorativă și din fier forjat. Aici ai de ales între diverse modele proiectate diferit, care combină designul atemporal cu stabilitatea și siguranța. 

Categorized in:

Tagged in: