O problemă cu care se confruntă mulți angajatori este cea a angajaților care, obișnuindu-se să lucreze de acasă, refuză să se întoarcă la birou. Confortul, lipsa cheltuielilor pentru deplasare, dar și economisirea timpului pierdut pe drum sunt factori care îi încurajează pe angajați să aleagă munca de acasă în detrimentul activității de la birou. De aceea, trebuie să găsești metode pentru a-i atrage pe aceștia înapoi către munca organizată, în echipă. Ba mai mult, chiar dacă nu ai această problemă, trebuie să încerci să faci timpul petrecut la birou cât mai plăcut pentru angajații tăi. Aceștia vor lucra cu mai mult spor și vor fi mai atenți la sarcinile lor dacă mediul de lucru este plăcut.

     Angajați mulțumiți, eficiență sporită

  1.   Cafea bună

Cu siguranță cei din firmă  sunt consumatori de cafea. Dacă încă nu le oferi posibilitatea de a servi o cafea bună la locul de muncă trebuie să o faci. Un espressor de calitate este o investiție de care se vor bucura angajații tăi și pe care o vor aprecia. Ba mai mult, dacă și ție îți place cafeaua, atunci ai toate motivele pentru a lua această decizie.

  1.   Decorarea încăperii

Atunci când ambientul este unul plăcut și oamenii lucrează cu drag și spor. Nu este nevoie ca biroul să fie sobru, închis și trist, ci dimpotrivă, acesta ar trebui să fie o zonă care să încurajeze creativitatea, interesul și voia bună. Pentru început poți pune prin încăpere câteva plante care vor schimba complet atmosfera. De asemenea, un artificiu de care te poți folosi pentru a crea un spațiu plăcut este să utilizezi o bandă led pentru a lumina camera. Pe savelectro.ro poți găsi orice bandă led și toate accesoriile necesare pentru a o monta. Această sursă modernă de lumină creează un mediu plăcut și diferit. O poți folosi pe scări, în jurul birourilor sau pur și simplu pe perete. Tot pentru a decora spațiul poți folosi tablouri, picturi, caricaturi sau, mai bine, îi poți încuraja pe angajați să participe și ei la acest proces. Astfel, vei contribui la coagularea echipei și le vei oferi o activitate plăcută.

  1.   Apelează la servicii de catering

În funcție de posibilități, le-ai putea oferi angajaților tăi posibilitatea de a se bucura de o masă delicioasă la birou. Dacă nu în fiecare zi, atunci măcar vinerea poți apela la serviciile unei firme de catering și să comanzi mâncare pentru angajații tăi. De asemenea, atunci când timpul permite, iar sarcinile au fost rezolvate, poți scurta puțin ziua de muncă și să vă bucurați împreună de o masă delicioasă.

  1. Decontarea transportului

O problemă cu care se confruntă angajații este transportul până la locul de muncă. De aceea, dacă vrei să-i atragi, le poți oferi un sprijin în acest sens. În funcție de mijlocul de transport pe care îl folosesc pentru a ajunge la birou, îi poți ajuta cu plata integrală sau parțială a cheltuielilor de drum.

  Așadar, dacă îți dorești ca angajații tăi să vină cu drag la birou și să muncească eficient, oferă-le cele mai bune condiții!

Sursă foto: unsplash.com

Categorized in: