Jocurile online sunt din ce in ce mai populare, in special cele care pot fi jucate in browser. Daca vrei sa te distrezi cu un prieten, exista multe jocuri pe care le puteti juca impreuna, fie ca sunteti in aceeasi camera sau nu. In acest articol, ne vom concentra pe jocuri logice in doi jucatori, precum Cut the Rope, pe care il gasim pe site-ul jocuriin2.ro.

Cut the Rope este un joc logic extrem de popular si distractiv care poate fi jucat in doi jucatori, astfel incat sa puteti impartasi distractia cu un prieten. Jocul implica taierea unor franghii pentru a elibera dulciuri cu care sa hranim cu caracter mic si verde Om Nom. Pe parcursul jocului, trebuie sa gasiti cele mai bune strategii pentru a taia franghiile in ordinea corecta pentru a-l ajuta pe Om Nom sa ajunga la dulciurile sale. Este un joc celebru in mediul online , in care trebuie sa iti pui serios mintea la contributie pentru a reusi, jocurl Cut the rope vine cu multe nivele de joc care se complica pe masura ce avansezi. De asemenea exista mai multe variante de joc:

  • Cut the rope standard
  • Cut the rope 2

Ca sa continum in aceeasi directie similar cu acest joc regasiti alte jocuri de logice interesante. un alt joc logic pe care il puteti juca in browser este cel de tip Battleship, cu nave spatiale sau pe apa. In unele versiuni ale acestui joc, fiecare jucator plaseaza nave pe o tabla si incearca sa ghiceasca locatia navelor adversarului. Cand un jucator ghiceste corect, el poate sa traga un glont in acea zona si sa incerce sa scufunde nava. Scopul jocului este de a scufunda sau distruge toate navele adversarului.

Un alt joc de strategie pe care il puteti juca in doi este Connect Four. Acesta exista si in varianta fizica si este la fel de distractiv si de usor de inteles si de jucat ca si cel in varianta video, digitala. In acest joc, fiecare jucator plaseaza piese colorate pe o tabla si incearca sa formeze o linie de patru piese de aceeasi culoare. Jocul este simplu si usor de invatat, dar poate fi destul de dificil de jucat daca vrei sa castigi.

Un alt joc logic care poate fi jucat in doi este Tic Tac Toe, pe care in romana il stim ca “X si O”. In acest joc, fiecare jucator plaseaza X-uri sau O-uri pe o tabla si incearca sa formeze o linie de trei simboluri de aceeasi culoare sau mai bine spus, de acelasi tip, pe verticala, pe orizontala sau pe diagonala. Jocul este foarte simplu, dar poate fi foarte distractiv daca incercati sa ghiciti mutarile adversarului si sa incercati sa il blocati.

Pe site exista astfel numeroase jocuri logice in 2, pe care le puteti juca si care va pot umple timpul liber cu ceva distractiv dar si antrenant in acelasi timp. Si pentru copii dar si pentru adulti reprezinta o buna modalitate de a gandi rapid si de a lua deciziile corecte astfel incat sa se poata ajunge la rezultatele dorite iar recompensele sa fie si ele cat mai bune.

Avand avantajul ca aceste tipuri de jocuri se joaca direct in browser si nici nu au cerinte de sistem mari, pot fi accesate oricand si de pe orice dispoztivi pc, tableta sau telefon, de oriunde, in doar cateva minute, singura conditie fiind aceea sa avem o conexiune la internet si chef de joaca.

Categorized in: