Motosapa Progarden este echipata cu un motor puternic si o tija de taiat, care poate fi utilizata pentru a tunde iarba in zone mari de gazon sau pentru a taia crengi si ramuri de copaci.

Aceasta poate fi de asemenea utilizata pentru a efectua diverse lucrari de gradinarit, precum săparea gropilor pentru plantat flori sau legume, pentru a nivela terenul sau pentru a pregati solul pentru plantare. Un model foarte fiabil il reprezinta motosapa profesionala Progarden HS1100-18 EURO 5.

Motosapele profesionale Progarden sunt foarte utile pentru intretinerea gradinilor, parcurilor sau a spatiilor verzi mari si sunt folosite frecvent de catre profesionistii din domeniul horticol.

Povestea marcii ProGarden. Scurt istoric

ProGarden este o marca de echipamente de gradinarit si intretinere a spatiilor verzi, care ofera o gama larga de produse, de la motosape si motocoase la utilaje de tuns iarba, utilaje pentru curatarea zapezii si utilaje pentru irigat.

ProGarden a fost fondata in anul 1995, cu scopul de a oferi clientilor sai produse de calitate la preturi accesibile. Incepand cu anul 2000, marca a inceput sa se dezvolte rapid, lansand noi produse si extinzandu-si gama de produse pe piata internationala.

Astazi, ProGarden este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de gradinarit din Europa, oferind o gama completa de produse pentru intretinerea gradinilor, parcurilor si spatiilor verzi.

Ce produse se pot gasi pe piata sub marca ProGarden?

ProGarden ofera o gama larga de produse pentru intretinerea gradinilor, parcurilor si spatiilor verzi. Printre produsele disponibile se numara:

Motosape: ProGarden ofera o gama completa de motosape profesionale, care pot fi utilizate pentru tunderea ierbii, taierea crengilor si ramurilor de copaci si pentru realizarea diversilor lucrari de gradinarit.

Motocoase: ProGarden ofera o varietate de motocoase electrice si pe benzina, care sunt ideale pentru tunderea ierbii pe suprafete mici si medii de gazon.

Masini de tuns iarba: ProGarden ofera o gama variata de utilaje de tuns iarba, cum ar fi masini de tuns iarba cu roti, masini de tuns iarba cu tija de taiat si masini de tuns iarba cu lama de taiere.

Utilaje pentru curatarea zapezii: ProGarden ofera utilaje pentru curatarea zapezii, cum ar fi lopeți pentru zăpadă, topoare pentru zăpadă si utilaje pentru indepartarea zapezii cu ajutorul aerului comprimat.

Utilaje pentru irigat: ProGarden ofera o gama variata de utilaje pentru irigat, cum ar fi furtunuri de irigat, sisteme de irigat prin picurare si utilaje pentru irigat prin aspersie.

ProGarden ofera, de asemenea, accesorii si piese de schimb pentru toate produsele sale, pentru a asigura functionarea optima a utilajelor.

Care este diferenta dintre o motosapa si un motocultor?

Motosapa si motocultorul sunt doua tipuri de utilaje agricole folosite pentru a tunde iarba, a taia crengi si ramuri de copaci si a realiza diverse lucrari de gradinarit. Totusi, exista cateva diferente importante intre cele doua tipuri de utilaje:

Motocultorul este un utilaj mai mare si mai puternic decat motosapa, care este proiectat pentru a efectua lucrari mai complexe si mai intense decat motosapa. Motocultorul este dotat cu roti puternice si este echipat cu mai multe tipuri de atasamente, cum ar fi grapa, plugul sau discul de taiat, care il fac capabil sa efectueze diverse lucrari de cultivare a solului.

Motosapa este un utilaj mai mic si mai usor decat motocultorul, proiectat pentru a tunde iarba si a efectua lucrari de gradinarit de rutina. Motosapa este echipata cu o tija de taiat care poate fi utilizata pentru a tunde iarba sau pentru a taia crengi si ramuri de copaci.

Motocultorul este mai greu de manevrat decat motosapa, deoarece are roti mai mari si este mai greu. Motosapa, pe de alta parte, este mai usoara si mai usor de manevrat, deoarece este mai mica si mai usoara.

In general, motocultorul este mai potrivit pentru lucrari mai intensive, cum ar fi cultivarea solului sau plantarea legumelor, in timp ce motosapa este mai potrivita pentru lucrari de intretinere a gradinilor sau parcurilor.

Categorized in: