O brățară fitness copii este disponibilă în tot felul de culori și forme și în diferite game de preț. Poate că îți pui întrebarea de ce un copil are nevoie de o brățară fitness și care funcții și caracteristici sunt deosebit de importante. 

Mișcarea te face fericit și îți menține corpul sănătos și de aceea, trebuie să dezvolți o relație sănătoasă cu activitatea fizică încă de la o vârstă fragedă. O brățară fitness copii poate introduce copilul în distracția exercițiilor fizice prin recompense jucăușe.

Ce sunt brățările de fitness pentru copii și cât de utile sunt?

Brățările de fitness pentru copii combină funcțiile unui dispozitiv convențional cu funcționarea potrivită pentru copii și designul atractiv. Dispozitivele nu numai că înregistrează minutele active în timpul exercițiilor, ci funcționează și ca monitor de ritm cardiac, monitor de somn sau ceas cu alarmă. 

În funcție de vârsta copiilor, părinții sau copiii pot descărca aplicația pentru brățări de fitness pentru copii pe telefoanele lor mobile. De acolo, activitatea poate fi monitorizată și recompensele pot fi chiar deblocate pentru obiectivele de mișcare. 

Dacă i-ai cumpărat copilului tău o brățară fitness cu funcție de apel, ai ocazia să ajungi la el în situații de urgență chiar și în timpul antrenamentului. Și dacă copilul este minor, îi poți monitoriza profilul de mișcare cu GPS.

Viața de zi cu zi activă este deosebit de importantă pentru copii, deoarece nu numai că promovează dezvoltarea fizică, ci asigură și o imagine de sine sănătoasă și influențează comportamentul social. Copiii își dezvoltă și ambiții sănătoase pe care le pot satisface prin sport. 

O brățară fitness smart pentru copii folosește o aplicație pentru a transforma progresul rezultat din ambiție, în fapte utilizabile și poate documenta astfel traseul sportiv al copilului tău. De asemenea, dispozitivul poate monitoriza în mod continuu ritmul cardiac, poate primi mesaje și poate reda muzică. Este un gadget util pe care copilul tău îl poate purta la încheietura mâinii. 

Prin ce diferă o brățară fitness copii de modelele pentru adulți?

Ambele tipuri sunt deosebit de eficiente pentru colectarea de date despre activitatea purtătorului. În afară de modelele colorate ale brățărilor, brățările de fitness diferă semnificativ printr-un singur aspect. Dacă utilizatorii adulți își asociază dispozitivul cu smartphone-ul lor, brățara fitness copii trimite datele pe telefonul mobil al părinților lor. 

Toate datele colectate sunt grupate și pregătite vizual. Astfel, părinții pot stabili obiective și recompense individuale pentru copiii lor. De exemplu, atunci când un obiectiv este îndeplinit, pot fi deblocate mini-jocuri pentru o anumită perioadă de timp cu care copiii se pot menține ocupați. Odată ce copilul a ajuns la o anumită vârstă, poți lăsa gestionarea dispozitivului de fitness în seama lui.

În plus, brățările de fitness pentru copii sunt adaptate la încheieturile înguste ale acestora. Brățara este adesea reglabilă între diferite lungimi. Brățările sunt adesea interschimbabile și copilul poate decide în fiecare zi dacă brățara de fitness trebuie să fie albastră sau să aibă o culoare diferită. Dar poți găsi și brățări fitness pentru copii cu motive amuzante, de exemplu, personajele de desene animate preferate.

Ce caracteristici are cea mai bună brățară fitness copii?

O varietate de aplicații poate transforma o brățară fitness alimentată cu baterii, într-o brățară de aventură care urmărește activitatea într-un mod jucăuș. Micile insigne de recompensă sau jocuri îi motivează pe copii să-și atingă obiectivele propuse. 

Moduri de mișcare

Indiferent dacă copilul joacă fotbal, handbal sau tenis sau preferă scrima și dansul – cu o brățară sport pentru copii, aceste mișcări tipice pot fi evaluate optim. Înainte de începerea antrenamentului, copilul selectează pe afișaj tipul de sport care se desfășoară. Algoritmul poate combina datele documentate cu modelul specific de mișcare și astfel, să deseneze o imagine exactă a sesiunii de sport.

Activitate

Pe lângă exercițiile fizice conștiente, corpul copilului este în mișcare toată ziua. Aceste date sunt cruciale pentru o imagine cuprinzătoare a condiției fizice. În acest sens, o brățară de fitness pentru copii este utilă pentru ca părinții să aibă o imagine de ansamblu asupra stării de activitate a copiilor lor. Mai mult decât atât, copiii pot învăța foarte multe despre ei înșiși și își pot dezvolta conștientizarea unui stil de viață activ.

Printre altele, ritmul cardiac poate fi măsurat cu brățara de fitness pentru copii. Unele dispozitive au pedometre integrate, care pot converti metrii în etaje urcate. Este, de asemenea, înregistrată distanța parcursă în timpul zilei, care, la fel ca toate celelalte date urmărite, poate fi vizualizată într-o diagramă cu bare pentru o comparație rapidă.

Monitorizarea somnului

Un somn odihnitor aduce o zi plină de energie. Pentru a cunoaște mai bine ritmul de somn al copilului, îi poți menține monitorul de fitness activat în timp ce doarme. 

Dispozitivul documentează ritmul cardiac, timpul necesar pentru a adormi și durata diferitelor faze de somn. Aceste date pot fi utile pentru copii, deoarece monitorizarea somnului este esențială încă de la o vârstă fragedă.

Brăţara de fitness oferă copilului tău și un ceas cu alarmă la încheietura mâinii. O alarmă cu vibrații, care poate fi amânată de câteva ori, îți trezește ușor copilul dimineața. Alarma poate fi setată fie în aplicație, fie direct pe brățară.

Mesager

Copilul aleargă pentru prima dată și vrei să faci mai mult decât să-l încurajezi de pe margine? Dacă brățara de fitness este conectată la un smartphone, mesajele de la serviciile de mesagerie precum WhatsApp, Apple Messenger sau SMS-uri normale pot fi trimise direct la brățara de pe încheietura mâinii. 

Aducere aminte

Fă curat în camera a, bea apă, scoate cutia de prânz din rucsac. Acestea sunt sarcinile pe care copilul tău le îndeplinește doar când i se spune. Atunci o funcție de memento integrată în brățara de fitness este foarte utilă pentru copii. Setează mementouri în aplicația de urmărire, pentru ca acestea să apară pe ecran la ore stabilite.

Dacă dorești să cumperi o brățară fitness copii, vei observa rapid că există două tipuri de operații. Fie brățara de fitness funcționează în întregime fără nicio aplicație, fie dispozitivul trebuie sincronizat cu o aplicație de pe un smartphone. Modul de operare pe care îl alegi, în cele din urmă depinde de preferințele tale.

Categorized in: