Fotografie creată de Pixabay, de pe platforma Pexels.com

Vrei să oferi oaspeților tăi un confort maxim? Într-o industrie din ce în ce mai competitivă, managerii companiilor din industria ospitalității sunt nevoiți să găsească mereu modalități diverse pentru a transforma experiențele clienților în momente memorabile. Află care sunt detaliile care fac diferența între o experiență satisfăcătoare și una de succes.

Vezi care sunt cele mai apreciate facilități care garantează satisfacția clienților:

  1. Experiențe personalizate

O modalitate unică de a oferi oaspeților tăi o experiență unică este de le personaliza șederea în funcție de preferințe. Dacă le trimiți un mic chestionar înainte de sosirea lor, poți afla exact care le sunt hobby-urile și interesele. Dacă obiectivul sejurului este relaxarea, poți dota camera cu lumânări parfumate și măști faciale. În schimb, dacă cititul este în topul preferințelor, le poți oferi reviste sau diferite cărți.

  1. Produse textile de înaltă calitate

Felul în care arată camera spune foarte multe despre misiunea și valorile hotelului tău. Fie că e vorba de lenjerii de pat, seturi de prosoape, fie că vorbim de halate de baie pentru hoteluri, atunci când alegi să investești în produse de calitate superioară, oaspeții tăi se vor bucura de cel mai bun confort și vor simți că sunt primiți ca la carte. Oferă-le clienților tăi experiențe de neuitat și alege de pe HORECATEX produse hoteliere care se remarcă prin calitatea premium a țesăturilor.   

  1. Oferă produse neconvenționale

O altă modalitate prin care îți poți surprinde oaspeții este de a le oferi facilități originale prin care să le atragi atenția. Fie că optezi pentru kit-uri de curățare a pantofilor, fie că alegi să dotezi camera cu o trusă de cusut sau cu un set format din periuță de dinți și pastă, cei care îți trec pragul vor rămâne plăcut impresionați.

  1. Alege articole de toaletă cu arome unice

Te-ai întrebat vreodată cât de importante sunt aromele în baia unui hotel? Atunci când se cazează, oaspeții au diferite așteptări și preferințe când vine vorba de calitate și confort. Produsele cu arome exclusive demonstrează atenția și grija ta pentru oaspeți. Săpunurile și gelurile de duș cu arome de lavandă, pepene verde și nucă de cocos se află în topul preferințelor. Acestea sunt esențiale atât pentru igiena, cât și pentru confortul clienților.   

  1. Oferă wi-fi gratuit

Astăzi, oamenii folosesc o mulțime de dispozitive electronice, de la telefoane mobile și tablete, la laptopuri și căști cu dock de încărcare. Pe lângă prizele electrice amplasate strategic în cameră ca să faciliteze încărcarea dispozitivelor, trebuie să te asiguri și că au acces rapid și gratuit la internet. Pentru cei care lucrează în timpul șederii lor, internetul este o facilitate extrem de importantă.

Facilitățile și dotările unui hotel au menirea de a oferi oaspeților tot ceea ce au nevoie. Ține cont de cele de mai sus și creează experiențe personalizate pentru clienții tăi. Oferind un serviciu excelent, vei lăsa o amprentă pozitivă asupra clienților și le vei face șederea mai plăcută.

Categorized in: