Maşinile de la Porsche sunt de departe unele dintre cele mai puternice, cu performanţe excepţionale, design şi tehnologie inovatoare pentru o experienţă de conducere unică. Producătorul german de autovehicule a impresionat de fiecare dată cu acceleraţiile rapide, manevrabilitate precisă, viteze mari, aşa că e firesc să îţi doreşti un astfel de autoturism la tine în garaj. 

De ce ai avea nevoie de un Porsche?

Pentru că ai o construcţie de calitate, materiale durabile şi rezistente la uzură, atenţie la detalii în faza de proiectare şi de finisare. Designul Porsche este unic, diferit, liniile aerodinamice şi siluetele elegante conferă maşinilor un aspect sofisticat şi atrăgător.

Tehnologiile cele mai moderne sunt de găsit pe orice Porsche, de la sisteme de asistenţă pentru şoferi la funcţii avansate de conectivitate şi sisteme multimedia şi smart accesibile pentru oricine. Plus că ai valoare reziduală relativ înalţă pe piaţa maşinilor second hand, orice Porsche va fi mereu o investiţie sigură.

Dacă discutăm despre viteza Porsche, aceasta poate varia în funcţie de modelul cumpărat. La modele sportive, 911, Boxster, Cayman, GT3 avem viteze medii de peste 250 km/h, în funcţie de modificările aduse maşinilor şi de specificaţiile tehnice. La modelele orientate către lux, Porsche Panamera sau Cayenne vitezele medii mai scad şi sub 200 km/h, maşinile rămânând totuşi unele foarte rapide.

Reputaţia Porsche se bazează pe elemente de inginerie excepţionale şi pe performanţe de top. Motoarele sunt puternice, conducerea uşoară pe orice tip de drum şi în orice deplasări, designul atemporal, iconic, recunoaşterea imediată a modelelor Porsche, toate ar putea fi la baza alegerii unui Porsche adaptat nevoilor tale. În plus, la Porsche pot să personalizezi experienţa şi tot ce primeşti la maşină, de la design de exterior unic la culori şi nuanţe special alese, şi ai şi frâne cu sisteme moderne de acţionare, sisteme de suspensii impresionante.

Înfruntă cu succes limitele vitezei și luxului cu Porsche - o marcă renumită pentru eleganța sa, performanța excepțională și ingineria de precizie.

Plus Auto comercializează maşini Porsche la cele mai bune preţuri

Visezi deja la un Porsche? Plus Auto este partenerul tău de încredere şi îţi oferă maşini din toate seriile de la Porsche la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Pe site-ul celor de la Plus Auto ai peste 90 de anunţuri Porsche, ai toate detaliile şi specificaţiile tehnice în paginile anunţurilor postate, toate anunţurile fiind deja verificate. Pe lângă anunţurile cu maşini second hand poţi vedea şi dacă modelul dorit este disponibil şi la comandă.

Dotările specifice fac parte din conţinutul postat în fiecare pagină a site-ului, la anunțurile importante cu maşini Porsche. În partea stângă a paginii ai filtre numeroase ca să poţi găsi rapid maşina care te interesează şi să contactezi vânzătorul. Filtrezi toate anunţurile în funcţie de: disponibilitate, marcă, model, variantă, an primă înmatriculare, rulaj, combustibil, cutie de viteze, cilindre, putere, preţ, număr de uşi, caroserie, exterior, interior, dotări principale, dotări confort, dotări siguranţă, ultimele adăugate.

În cazul maşinilor la comandă de la Plus Auto se oferă consiliere profesională la selecţia de maşini de la dealeri şi parcuri auto certificate. Cele mai noi modele de pe piaţa din Germania te aşteaptă să le cumperi şi să le testezi doar la Plus Auto. La fiecare anunţ se vor găsi poze din toate unghiurile cu maşinile, ca să vezi orice detalii importante înainte de a te hotărî să contactezi vânzătorii.

Viteza de deplasare, culoarea şi tipul de cutie de viteze, de transmisie, datele CP, tipul de maşină şi motor, pe toate le vei avea la dispoziţie în pagina anunţurilor pe care le ai non-stop la Plus Auto. Maşinile se pot lua în leasing în funcţie de informaţiile pe care sunt furnizate în pagina de produs.

Leasing şi alte opţiuni de achiziţionare maşini Porsche, plus concluzie

Specialiştii de la Plus Auto au evaluat deja anunţurile postate, ştiu totul despre maşini şi finanţări şi posibilităţi de achiziţie, vor fi alături de tine cu sfaturi şi cele mai bune metode de a găsi maşina potrivită pentru nevoile fiecărui client. Dacă te-ai hotărât deja pe site vezi preţul brut sau net, în funcţie de fiecare afişare în parte, ştii de la început ce poţi cumpăra şi ce Porsche preț bun poţi să cumperi când ai un anumit buget fix.

Pentru că e vorba despre maşini scumpe, leasingul propus de Plus Auto ar putea fi cea mai bună soluţie ca să ai în garaj cele mai noi modele de Porsche. La stocuri externe disponibilitatea maşinii va fi indicată în pagina de produs, de regulă se face comandă şi o ai în 10-14 zile. Primeşti garanţie de la producător, cu posibilitate clară de extindere, achiziţionezi şi finanţezi maşina fără TVA, discutăm despre achiziţii intra-comunitare.

Dacă se doreşte există şi posibilitatea de finanţare cu dobânda de până la 3.7% prin diverşi colaboratori specializaţi în acest tip de finanţare. Detalii suplimentare şi toate condiţiile contractuale pentru leasing şi finanţări cu dobândă se vor putea afla accesând detaliile de contact indicate în respectivele pagini ale maşinilor din anunţuri.

Porsche rămâne printre cele mai râvnite branduri de pe piaţă, aşa că nu ar trebui să pierzi timpul şi ar fi bine să îţi faci deja o listă cu maşinile favorite de pe Plus Auto. Când ai lista vezi ce buget ai, dacă te încadrezi în el, discuţi cu experţii site-ului şi stabileşti care e cea mai bună soluţie pentru tine sau pentru afacerea ta în materie de maşini de top de la celebrul brand de pe piaţa auto.

La comandă sau livrată rapid, maşina va ajunge la tine cu siguranţă şi te vei bucura de o experienţă unică odată ce ai ales să colaborezi cu echipa Plus Auto. Deci fii pregătit să te urci la volanul noului tău Porsche şi să începi să descoperi avantajele de a avea o astfel de maşină puternică şi elegantă.

Categorized in:

Tagged in: