Inchirierea depozitelor este din ce in ce mai frecventa decat achizitionarea sau constructia acestora, datorita ofertei variate si a beneficiilor oferite de condominii de depozitare.

Desi este posibil ca cresterea economica sa fi incetinit, cererea de depozite continua sa creasca. Acest lucru este determinat in principal de cautarea unei eficiente sporite in activitatea logistica a companiilor si de cresterea observata in anumite sectoare de activitate economica – in special comerciale – care solicita spatii de depozitare cu o intensitate mai mare.

O alternativa eficienta la implementarea traditionala a infrastructurii proprii este inchirierea de depozite in condominii logistice. Inchirierea ofera beneficii multiple si diverse. „Intotdeauna vor exista alternative diferite in utilizarea resurselor unei companii.

Ceea ce trebuie evaluat este care dintre ele va genera un randament mai mare. Activitati precum imbunatatirea proceselor, modernizarea unei fabrici sau investitii in marketing pentru a creste cota de piata sunt si vor fi intotdeauna actiuni mai profitabile decat constructia unui depozit, care va deveni un mijloc fix, inflexibil din punct de vedere al costurilor si capacitatilor”, explica specialistii.

Exista sapte motive semnificative pentru a alege sa inchiriezi un depozit intr-un condominiu sau o zona logistica si sa generezi valoare in acest proces:

  1. Optimizati resursele financiare: Acest lucru se obtine prin investirea resurselor – aproape intotdeauna limitate – in activitati care aduc cu ele un randament mai mare al investitiei, comparativ cu costul implicat in investitia in constructia unui depozit, care, in functie de evolutia afacerii, la un moment dat va fi sub- sau supradimensionat. Astfel, antreprenorul poate alege sa-si aplice resursele financiare in activitati legate direct de inima afacerii.
  2. Costuri de intretinere mai mici: Datorita accesului la un sistem eficient care genereaza economii de scara, serviciile esentiale – cum ar fi securitatea, curatarea, controlul si centrul de monitorizare, printre altele – pot fi partajate intre mai multi utilizatori.
  3. Servicii complementare la dispozitia dumneavoastra de care te poti bucura doar intr-o operatiune la scara larga: Centrele logistice ofera servicii complementare care fac parte din inchirierea depozitului pe m2, cum ar fi zonele de noapte, anteportul, inchirierea stivuitoarelor, salile de mese, zonele de odihna si recreere, salile de antrenament, actualitatea, statia GPL, printre altele.
  4. Flexibilitate in timp si spatiu: Condominii logistice bine configurate au o capacitate de crestere la sol, oferind o oferta de spatiu care se adapteaza permanent la nevoile in schimbare ale pietei, oferind clientilor de la mini-depozite (de la 20m2) la centre de distributie (de la 2.500 m2) gata de functionare. Astfel, daca este necesar sa se varieze cererea de suprafata necesara – fie punctual, sezonier sau permanent – aceasta poate fi usor satisfacuta si rezolvata. Spatii Boxe-depozitare.ro  este locul in care poti gasi mai multe solutii.
  5. Costuri variabile: Investitia necesara pentru a construi un depozit bine amplasat, cu performante adecvate, nu este doar ridicata, dar poate afecta profitabilitatea companiei.

Prin urmare, condominiile depozit ofera posibilitatea de a face aceste costuri variabile, prin tarife care se adapteaza imediat la spatiul si timpul de care fiecare client are nevoie. Acest lucru va contribui, de asemenea, la reducerea riscului afacerii, deoarece va scadea suma necesara pentru investitia proiectului.

Cum se depoziteaza corect boabele de cafea?

Cei mai mari dusmani ai boabelor tale sunt aerul, umiditatea, caldura si lumina. Pentru a pastra aroma proaspata prajita a fasolei dumneavoastra cat mai mult posibil, pastrati-le intr-un recipient opac, etans, la temperatura camerei. Boabele de cafea pot fi frumoase, dar evitati recipientele transparente care vor permite luminii sa compromita gustul cafelei.

Pastrati fasolea intr-un loc intunecat si racoros. Un dulap langa cuptor este adesea prea cald, la fel si un loc de pe blatul bucatariei care primeste soare puternic dupa-amiaza.

Ambalajul de vanzare cu amanuntul al cafelei nu este, in general, ideal pentru depozitarea pe termen lung. Daca este posibil, investiti in recipiente de depozitare cu un sigiliu etans.

Cafeaua incepe sa-si piarda din prospetime aproape imediat dupa prajire. Incercati sa cumparati mai des loturi mai mici de cafea proaspat prajita – suficient pentru una sau doua saptamani.

Expunerea la aer este daunatoare pentru boabele tale. Daca preferati sa va pastrati boabele intr-un recipient accesibil si/sau atractiv, poate fi o idee buna sa va impartiti rezerva de cafea in mai multe portii mai mici, cu portia mai mare, nefolosita, intr-un recipient etans.

Acest lucru este deosebit de important atunci cand cumparati cafea premacinata, din cauza expunerii crescute la oxigen. Daca cumparati fasole intrega, macinati cantitatea de care aveti nevoie imediat inainte de preparare.

Prospetimea este esentiala pentru o ceasca de cafea de calitate. Expertii sunt de acord ca cafeaua trebuie consumata cat mai repede posibil dupa prajire, mai ales dupa ce sigiliul ambalajului original a fost spart.

Desi exista puncte de vedere diferite cu privire la faptul daca cafeaua ar trebui congelata sau refrigerata sau nu, principalul aspect este ca cafeaua absoarbe umezeala – si mirosurile si gustul – din aerul din jur, deoarece este higroscopica  (cuvant de vocabular bonus pentru toti pasionatii de cafea). acolo).

Categorized in: